Blogger Widgets

Thursday, 5 July 2012

Hari-hariku Tanpamu :")

dear my EX ~ 

awak.. sy nak awak tawu... :"(

sy nak awak tawu yg wlaupun awak dah tak de dlm hari2 sy, sy nak awak tawu yg sy masih ingt n syg kat awak.. tak kan sy lupekan awak walau awak buat mcm mane pun agar sy membenci dan melupekan awak..

awak.. sy nak awak tahu yg sy ni masih sedih dgn ape yg telah terjadi awak :( :(( walaubgaimanapun sy tetap berpura2 gembira spaye awak tak sedih ! awak nak tawu sbb ape ??
sbb awak pnah ckp kalau sy sedih, awak akan lebih sedih.. jd sy akan pura2 bahagia n happy agar awak pun gmbira kayy :")

maaf ye awak, sy tipuu awak.. sy tpakse sbb sy tak nak awak join sy sedihh :"( tak maw, tak maw, tak maw !! sy pun harap awak sentiase happy walaupun sy tak de utk happykan awak :"(

awak... sy nak awak tawu yg sy ni tak boleh nak lupekan kenagan gembira kite yg dulu2 tu awak... tak boleh awak... walaupun sy dah cube tapi tetap tak boleh awakk :( awak nak tawu nape sy tak boleh lupekannye ?? sbb sy sayang awak sngt3 !
nape sy jd mcm ni ? sorry la awak klaw sy buat awak rimas dgn kate2 sy ni, sy tawu awak, sy tak layak nak ckp yg sy sayang awak.. takpe awak.. ni kali terakhir sy ckp kayy ! sbb sy da janji kat seseorg .. sy tak maw la awak ingt sy ni giler kan.. lebih baik sy membenci diri sy sblum org lain bencikan sy :"(

awak.. sy nak awak tawu yg hati sy still terluka </3
tapi awak... sy dah tak kesah da dgn hati sy, asalkan hati awak sntiase bhagia kan :") bg sy ..... apepun asalkan awak bhagia n gembira mnjalani hari2 awak tnpa sy....
sy nak awak tawu yg sy tak biase dgn hidup sy tnpa awak :( sy keliru awak.. sy tak tawu nk buat ape..kdg2 sy cube jd diri sy slepas sy putus dgn awak, tpi sy tak boleh awakk ! :"( :"(( sbb ternyata sy hnya berpura2 gembira n bahagia tnpa awak ! ape yg perlu sy buat awak ? mungkin sy boleh jd diri sy yg sebelum ni awak, mungkin juga tidak.. tapi, hdup ni akan terase kosong.... kosong tnpa awak !!

awak... sy nak awak tawu yg sy ingat ape je yg awak bgtawu kat sy... tapi sy sengaje buat2 terlupe sbb sy nak tngok ape yg awak rase bile dilupekan..  cam tu la sy rase awak... tapi mungkin lain sbb perasaan sy lain berbanding awak :(

awak... sy nak awak tawu juga yg di dlm taman hati sy cube ade satu je kumbang yg hidup..tp awak, mungkin bg awak sy ni tak layak utk menjadi bunge kpd kumbang tu... sy tawu awak, sy redha jer ! asalkan awak tawu perasaan sy yg sebenarnye kat awak :( tak kan ade lg kumbang yg same seperti awak kt dlm taman hati sy ni :"(

awak... sy nak awak tawu... msj2 awak still sy simpan :) sorry la kalaw awak tak suke sy simpan sbb bg awaksume tu hanya kisah lame..tapi sy tetap degil ! sy nak simpan smpai bile2.. tak maw padam !
even sy akan menangis bile sy bace balik sume msj2 awak.. tapi tak pe...sy dah besar da awak.. no hal da bg sy sbb sy kuat wlaupun tak sekuat dlu :")

awak... sy nak awak tawu yg sy kecewa awak ! sy kecewa sbb dlu awak bg harapan kat sy ..  bg sy harapan tu yg sy sanjung smpai sy jd mcm ni ! :"( tp mungkin bg awak itu hnyalah gurauan bg seorg sahabat !
sy tnye awak byk kali n awak ckp awak betul2 maksudkannye...sy nak awak tawu jugak yg hati sy melonjak2 gembira, tp sy buat selamber je .. tp mungkin itu sume hnya utk seorg kawan yg rapat dgn awak, takpe2.. sy terime :"(

dan akhirnya... sy nak awak tawu jugak yg sy sentiase ade utk awak... utk awak lepaskan marah, sedih, gembira dan masalah2 awak kayy.. hope awak gembira dgn hidup baru awak :")
sy tawu tak mungkin sy akan dpt kembali kpd awak sperti dulu sbb kputusan yg awak buat ni adelah atas kehendak awak sendiri... sy ikut je keputusan awak walaupun yg sebenarnye diri sy betul2 menderita ! :"(

itu je yg sy nak ckp kat awak.. semoga awak happy selalu :") ~






No comments:

Post a Comment