Blogger Widgets

Saturday, 6 October 2012

Sahabat :)

Assalamualaikum and hai to everybody..  Alhamdulillah, aku dah habis final exam utk semester 1.  setakat ni exam tak de lah susah sgt, alhamdulillah aku boleh jawab.. harap2 dpt pointer tinggi2  ! hehe.
sekarang ni aku ade kat rumah,  hari khamis malam aku sampai kat Penang .  kononnye balik hari khamis sbb nak singgah pasar malam, tapi disebabkan aku dgn abah byk melengahkan waktu mase di kampung, so kitorang sampai rumah pukul 10 malam.  hahaha, pasar malam pun dah tutup,  hampeh !!

nak dijadikan cerita kat sini,  aku nak tulis pasal kawan2 aku, my bestfriend ever iaitu  Fatin Syamimi, Aida Syahirah dan Shahrul Azlan.  aku byk menghabiskan mase dgn diorang sepanjang sem 1 ni, selalu keluar dinner same2, hangout same2, bergossip, tengok movie  and macam2 lagi laa.. memang aku happy sgt bile berade dgn diorang. tambah2 pulak diorang ni sekepala dgn aku, so memang boleh buat geng, hahaha  :D

ini ialah gambar aku dgn Fatin Syamimi, atau lebih dikenali dgn panggilan manjenye iaitu Mimi.  time ni kitorang ber"posing2" kat luar kelas sementare nak tunggu lecturer masuk.. sumpah, boring siot time tu  !




ini pulak gambar aku dgn Aida Syahirah, atau lebih dikenali sebagai Aida.  gambar ni Mimi yg tolong snap2.. mase ni kitorang sume ade dlm train, baru balik dari Rawang .  nak dijadikan cerita, kitorang pegi Rawang hari Rabu, 26 September, sbb hari tu kelas semua cancel. so, kitorang bertolak ke Rawang pd pukul 12 tgh hari semate2 nak cari kuah spageti.. hahahaha, lawak !  kat Tanjung Malim tak de jual kuah spageti, sbb tu la merayau sampai ke Rawang.  bile dah sampai kat KTM Rawang, first destination kitorang ialah McDonald sbb Mimi tgh mengidam burger McD time tu... hahahaha... makan burger sampai kenyang beb ! sumpah seronok giler !  lepas tu , kitorang shopping2  beli macam2..  Aku beli rantai labuh, Mimi pulak beli dress sbb nak pakai utk pergi konsert Lan mlm nnt. and yg paling sweet kitorang beli cincin same2... Aida beli huruf E, Aku beli huruf P and Mimi beli huruf M.. ingatkan nak beli utk Lan sekali huruf L, tapi bile fikir2 balik nnt takut Lan tak nak pakai... hahahaha :D
Balik dari Rawang pukul 6.30 petang, tapi malam nanti ade konsert pukul 8.. huh, memang tak sempat nak rehat la hari ni... Inilah gambar aku dgn Mimi semase menyaksikan Konsert Projek Akhir Muzikaliti yg diadakan di Fakulti Muzik dan Seni, Kampus Sultan Abdul Jalil, Tanjung Malim.   woahhh, aku dgn mimi bagaikan arttis jemputan,  padahal kitorang dtg sebab nak tengok Lan main gitar je pun bukannye nak buat performance ape2 pun ! hahahaha, BAJET HOT  !  ape2 pun, Lan memang pandai main gitar  !  You're the best LAN  !  Congratsss :)
To all my bestfriend, MIMI, AIDA & LAN, you guys memang AWESOME  !  korang buat hidup aku ceria and happy  :)  Thanks sbb sudi jadi bestfriend aku  , ILOVEYOU ALL  <3  hope our friendship will be last ever sampai kite sambung degree same2 nnt, InsyaAllah  !


No comments:

Post a Comment